Tips

 • Bra tid för lastbilsförare

  Möjligheterna till jobb för dig som lastbilsförare blir bättre och bättre. Det beror dels på att transporterna ökar, men det handlar också om att 40-taliserna börjar försvinna från arbetsmarknaden. Därför kommer det att krävas 6 000 nya fordonsförare under de kommande åren. Det innebär också att jobbmöjligheterna för lastbilsmaskinister förbättras.

  Du med förarkompetens för särskilda fordon, exempelvis tankbilsförare, är särskilt efterfrågad. Det gäller även dig som anläggningsmaskinförare som hanterar grävmaskiner och lastmaskiner. Den starka byggkonjunkturen gör att allt fler förare behövs till husbyggande och olika typer av infrastrukturprojekt.

 • FRAMTIDA BRISTYRKEN

  Här har vi listat några av de yrken som har bäst jobbmöjligheter framöver.

 • Sju tips till ditt personliga brev

  Det personliga brevet är din möjlighet att övertyga arbetsgivaren om att just du passar för tjänsten. Här får du några råd på vägen!

 • Vässa ditt CV

  När du söker jobb är din ansökan det första intrycket som din potentiella arbetsgivare får av dig. Här delar vi med oss av några tips på vad du ska tänka på när du presenterar din utbildning och ditt yrkesliv i ditt CV!

Tack!

Ditt meddelande är nu skickat!

Ett fel inträffade!

Formuläret innehåller följande fel. Rätta till dessa och försök igen!