Ansök
nu
Dela
tjänsten

Erfaren VVS-konstruktör till E:a VVS Konsult AB

Arbetsgivare:

E:A VVS Konsult AB

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-02-14

Om företaget

E:a VVS är ett stabilt företag i branschen som under 2022 firar 20 år som VVS-konsulter. Företaget har nyligen utökat personalstyrkan, men vi behöver bli fler för att kunna möta våra kunders behov! Vi söker därför ytterligare en VVS-konstruktör med några års erfarenhet i branschen.

E:a VVS Konsult arbetar med projektering, utredning, energiberäkning, kalkyl, installationsledning och besiktning av VVS-, kyl- samt styr- och övervakningsinstallationer. Vårt företag genomsyras av god kvalité, genom en kontinuerlig verksamhetsutveckling samt en trygg grupp av konstruktörer och handläggare stöttar vi varandra i det dagliga arbetet samt i kontakten med våra kunder. Våra lokaler finns på söder i Eskilstuna med närhet till tåg/busstation vilket möjliggör för pendling. Vi erbjuder parkering på gården och tillgång till företagets eget, fullt utrustade gym i källaren.

Våra kunder är i huvudsak fastighetsägare och entreprenörer till bostäder, kontor, skolor, vård/omsorg och industri. Vi är verksamma över hela Mälardalen, din utgångspunkt är Eskilstuna. För att leverera god kvalité till våra kunder arbetar vi med verksamhetsstyrning enligt SS-, EN-,ISO 9001-2000 och ISO 1400, ett arbete som utvecklas kontinuerligt.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker nu ytterligare en VVS-konstruktör som har arbetat några år med VVS-konstruktioner och vill bygga på med ytterligare erfarenhet, ta nästa steg i karriären och komma till vårt familjära företag. Här har du möjlighet att växa och får arbeta på ett företag med korta beslutsvägar och som värdesätter just din kompetens. Grunden i ditt arbete är att utföra ritningsarbete i AutoCad med applikationen MagiCad. Förutom att konstruera innebär rollen hos oss att du gör beräkningar, redovisar utredningar och projekterar inom VVS.

Din profil och allmänt om tjänsten

Vi söker en ansvarsfull, noggrann medarbetare som kan arbeta självständigt men även uppskattar att arbeta i team. Vi sätter en ära i att hålla deadlines därför kan arbetsbelastningen variera något men vi arbetar i huvudsak kontorstider.

Om du uppskattar att arbeta där beslutsvägarna är korta och du får möjlighet att arbeta i projekt där du är med under hela processen från start till mål så är vi rätt arbetsgivare för dig.

Vill du vara del av en organisation där du kan påverka både din egen och företagets utveckling – då är du välkommen till oss! Vår förhoppning är att du är en lagspelare som värdesätter kamratskap då kommer du att trivas hos oss.

Vi erbjuder marknadsmässiga villkor när det gäller lön, semesterdagar, friskvård m.m.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

E:A VVS Konsult AB

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-02-14

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-3160188

E-post:

sofie.andersson@dev.bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen