Ansök
nu
Dela
tjänsten

VD till vår verksamhet i Sverige - med kompassnålen inställd på hög etik & moral

Arbetsgivare:

Fönix Miljö AB

Ort:

Karlstad

Sista ansökningsdag:

2022-03-18

Om företaget

Fönix Miljö AB är ett miljöföretag som återvinner metall från krematorier. Företaget etablerades 2011 och har idag 5 anställda. Vår verksamhet styrs efter tydliga etiska principer. Vi behandla och återvinna metaller från kremationer på ett värdigt, säkert och miljövänligt sätt. Företaget är del av en koncern med verksamhet även i Norge och Finland. 90% av vårt ekonomiska överskott går till Allmänna Arvsfonden.

Vår värdegrund är: Värdighet, respekt, öppenhet och trygghet.

Vår verksamhet är belägen strax utanför Karlstad i Vålberg.
Läs mer på www.fonixmiljo.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker nu dig som har goda ledarerfarenheter sen tidigare och kanske än viktigare, en person som har god förståelse för vår verksamhet som bedrivs med starka etiska principer. I rollen som VD hos oss på Fönix Miljö har du ett såväl strategiskt ansvar likväl som du även bidrar rent operativt i vår verksamhet.

Din personlighet och förmåga att fortsätta driva vårt arbete på ett etiskt korrekt sätt är något vi värdesätter högt. Vi arbetar inom en smal bransch vilket gör att din tidigare branschkunskap och andra goda erfarenheter givetvis kommer från annat håll.

Vi arbetar i en verksamhet, där våra etiska principer styr vår verksamhet som är fastställda av styrelsen för Fönix Miljö AB och 5 kap 6 § i begravningslagen.

Vår värdegrund är Värdighet, respekt, öppenhet och trygghet.

Vi önskar att Du har en ärlig och genuin ödmjukhet för såväl vårt uppdrag likväl som för våra medarbetare. Du är van att leda genom att motivera, utveckla och få med dig medarbetarna framåt på bästa sätt för att vårt uppdrag blir väl genomfört.

Våra primära kompetenskrav är att Du har ett utpräglat etiskt hanterande av vårt uppdrag, att du har förmågan att möta våra uppdragsgivare med vördnad och respekt för det vi gör i vår verksamhet.

Du kommer att vara den hos oss som representerar och presenterar vår verksamhet för, företrädare för krematorier, pastoratföreståndare m fl, runt om i Sverige. Deltagande i diverse kyrkorådsdiskussioner i respektive pastorat är även det förekommande uppgifter för dig. Du ska känna dig trygg och bekväm i dessa situationer, likväl som i kontakter med media.

För uppdraget behöver du vara väl insatt i och ha god kännedom om Svenska kyrkan och ha förmågan att tolka lagstiftningen kring det som styr hela vår verksamhet.

Vår kvalificerade personal bistår krematorierna med att tillvarata och behandla de olika metallrester som skiljs från askan efter en kremering.

Din profil

Dina personliga egenskaper värderas högt, en karismatisk ledare som är trygg i att möta olika personer där du får möjlighet att presentera vårt etiskt värderingsstyrda företag. Du har en god känsla för ekonomi och drivs av att ständigt utveckla våra processer för att ytterligare öka kvalitén och förbättra effektiviteten.

Vi arbetar nära våra leverantörer, för att uppnå ett bra slutresultat och en ökad kvalitetsprestanda.

Du kommer att vara placerad vid vår verksamhet i Karlstad.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet från verksamheter såsom ex Kommunal förvaltning, Statlig förvaltning alternativt en ledande roll inom Svenska Kyrkan.
Har du även kunskap i finska är det en merit, dock inget krav.

Låter det som en intressant tjänst för dig?
Eller har du kanske frågor kring tjänsten? Hör av dig till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-618 06 75 alt på mail till asa.quarfordt@dev.bestbemanning.nu med dina frågor.

Vi vill ha din ansökan med ditt personliga brev och din CV senast den 18/3 2022.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Fönix Miljö AB

Ort:

Karlstad

Sista ansökningsdag

2022-03-18

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

019-126049

E-post:

asa.quarfordt@dev.bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen