Ansök
nu
Dela
tjänsten

Jobbiga kläder söker en driven fältsäljare

Arbetsgivare:

Jobbiga Kläder

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag:

2018-09-30

Om företaget

Jobbiga Kläder är det självklara valet för dig som söker arbetskläder lokalt i Strängnäs. Våra kunder består idag av allt från små mikroföretag till stora företag. Vårt centrala läge och höga servicenivå har gjort att vi ständigt knyter nya företagskunder till oss, ofta genom befintliga kunders rekommendationer. Vår styrka ligger i personlig service och snabba leveranser.

Jobbiga Kläder startades hösten 2009 i vad som närmast kan liknas vid en skokartong i storlek. I ett rum utan fönster satt Christer Strömvall med ett begränsat sortiment och en liten handdriven värmepress och tryckte profilkläder och loggor på arbetskläder. Senare skulle en expansion ske och företaget flyttade till Storgatan 14 i Strängnäs.

Utrymmet var större än tidigare men företaget växte snabbt ur lokalerna och flyttade så småningom till nuvarande lokaler på Storgatan 15. Idag har vi drygt 700 registrerade kunder, som utgörs av föreningar, myndigheter idrottsklubbar och företag och en säljyta som överstiger 250 kvm.

Vi är prioriterad återförsäljare för Blåkläder, och säljer även stora mängder arbetskläder och skor från Helly-Hansen Workwear. Inom området profilkläder samarbetar vi med några av världens största klädmärken och får leveranser flera gånger i veckan från de största lagren i Europa.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Jobbiga kläder är ett familjeföretag som är marknadsledande i södra Mälardalen och som expanderar och ser ett stort behov av att utöka sitt team med en engagerad och målinriktad utesäljare. Personen blir i huvudsak säljare för marknadsledande varumärken av arbetskläder, presentreklam, förbrukningsmaterial och utrustning. Personen vi söker ska ha sin utgångspunkt i Strängnäs där man bearbetar kunder både från skrivbordet och med uppsökande verksamhet i Strängnäs med omnejd ända upp till Stockholm.
Du blir en del i ett engagerat säljteam med en närvarande säljcoach och bra övriga support funktioner. Allt för att alla ska trivas och arbeta mot gemensamma mål.

Din profil

För att trivas på Jobbiga kläder så behöver du vara social och ha nära till skratt. Erfarenheter från uppsökande försäljning, van att arbeta målfokuserat och att alltid vara på tårna ser vi som självklara egenskaper. Ett upparbetat kontaktnät i denna region och kunskap/erfarenhet från konfektion är toppen men inget krav.
Personen drivs av en stark inre motor att vilja lyckas. Att arbeta självständigt, målfokuserat och med kunden i centrum för att nå bästa resultat. Att kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift och uppskattar frihet under ansvar är sådant vi tar som självklart.

Eftersom en stor del av införsäljningen sker i fysiska möten är B-körkort ett krav. Man jobbar med en månadslön och provision.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Jobbiga Kläder

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag

2018-09-30

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vill du jobba som utesäljare för ett växande företag?

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Ulrika Sörlisten

Telefonnummer:

016-400 99 17

E-post:

ulrika.sorlisten@dev.bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen