Strukturerad och materialkunnig verktygsmakare

Arbetsgivare:

Åkers Sweden AB

Ort:

Åkers Styckebruk

Sista ansökningsdag:

2021-09-19

Om företaget

Åkers Sweden AB är ett dotterbolag till Union Electric Steel Corporation, en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri. Tillsammans säljer vi valsar under varumärket Union Electric Åkers. Du hittar Åkers Swedens produktionsanläggning i Åkers Styckebruk, beläget i Strängnäs kommun cirka 75 km från Stockholm. Vi har cirka 170 anställda och producerar ett brett sortiment av gjutna valsar varav merparten går på export. Vi befinner oss nu i en spännande fas och bygger vår organisation för framtidens behov.

Verktygsmakare till teamet

Vi söker en eller två verktygsmakare som får en viktig roll i vårt dagliga operativa arbete.Tillsammans med 14 kompetenta kollegor med olika specialistområden arbetar du för att säkerställa en stabil drift.

Dina arbetsuppgifter

Här arbetar du med underhåll och reparation av verktyg samt utvecklingsprocesser av nya verktyg – från ritning till färdigt verktyg. Du planerar, tillverkar och följer upp. Att utforma underlag, ritningar och CNC-program för tillverkning och reparation av verktyg är några centrala arbetsuppgifter. Tillverkningen sker både med handverktyg, i manuellt styrda verktygsmaskiner och i CNC-styrda maskiner. Viss svetsning kan förekomma. Du arbetar både självständigt och i samarbete med dina kollegor som har andra infallsvinklar och specialistområden.

Du som är rätt för jobbet

Har du goda kunskaper i ritningsläsning och tidigare erfarenhet av mekaniskt verkstadsarbete samt arbetslivserfarenhet som CNC-tekniker eller motsvarande relevant utbildning? Då kanske du är vår nya kollega.

Som verktygsmakare behöver du gedigen kunskap om material och bearbetning, det är viktigt för att kunna välja rätt metoder och material vid underhåll, reparationer och tillverkning av verktyg. Du förväntas ha förståelse för hur tekniken används på bästa sätt för att bidra till ökad produktivitet vid verktygstillverkning och verktygsunderhåll. Vidare behöver du god muntlig och skriftlig förmåga i svenska eftersom kommunikation förekommer med flera funktioner inom företaget.

För att trivas i rollen behöver du ett starkt intresse för att proaktivt vilja utveckla verktyg. Som person ser vi att du har ett stort personligt driv och initiativrikedom samt är ansvarstagande och har ett strukturerat arbetssätt.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Åkers Sweden AB

Ort:

Åkers Styckebruk

Sista ansökningsdag

2021-09-19

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-400 99 16

E-post:

malin@dev.bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen