Ansök
nu
Dela
tjänsten

Servicereparatör - för lastbilspåbyggnader till vår verksamhet i Örebro

Arbetsgivare:

Laxo AB

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2022-04-10

Laxo AB

Laxo utvecklar och marknadsför komponenter och kompletta lastbilspåbyggnader för den europeiska marknaden. Vi tillhör de marknadsledande aktörerna på de för oss strategiska marknadssegmenten. Verksamheten bedrivs i Laxå och Örebro. Vi expanderar och söker flera erfarna medarbetare för vår utveckling och produktion. Läs mer om oss på www.laxo.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker nu en teknikintresserad, ansvarsfull och driven servicereparatör som är en fena på problemlösning, fordonsel, hydraulik, pneumatik och svetsning.

Arbetet består av att serva och reparera påbyggnader på lastbilar, såsom exempelvis kranar och lastväxlare. Reparationerna är oftast kortare jobb som är inplanerade för dagen, men även akuta ärenden som dyker upp och behöver åtgärdas omgående. Så ingen dag är den andra lik.

I den här rollen kommer Du ha mycket kontakt med våra kunder så vi värderar högt din sociala kompetens och att det är en självklarhet för dig att leverera god service.

Din profil

Du har ett stort teknikintresse och gymnasiekompetens från Fordonsprogrammet är meriterande. Du har god förståelse för hydraulik, kunna utföra enklare svetsarbeten samt felsöka el- och styrsystem med och utan diagnosverktyg.
Som person är Du är serviceinriktad, engagerad och flexibel. Du tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
Vi ser gärna att Du har god datorvana samt behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.
På Laxo är vi idag 60 anställda, varav 4 på serviceavdelningen. Vi erbjuder ett omväxlande och varierande arbete i en kreativ arbetsmiljö. Vi arbetar i den absoluta framkanten inom lastsäkring och påbyggnader för lastbil. Du blir alltså en del i ett spännande företag med stark tillväxt och stor utvecklingspotential.

Laxo tillämpar flextid, vinstdelning, friskvårdspeng samt övriga förmåner som ingår i Teknikföretagens kollektivavtal. Vi satsar naturligtvis även på utveckling av vår personal och erbjuder utbildning både internt och externt.

Tjänsten är på dagtid måndag- fredag.
 

Låter det här intressant?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult, Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering i Örebro på telefon 070-261 15 05. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha omgående, senast 10/4- 2022.
Sök redan nu, urval kan komma att ske under ansökningsperioden
Ansök
nu

Arbetsgivare:

Laxo AB

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2022-04-10

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Ansök
redan nu!

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nu!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Ulrika Goldkuhl

Telefonnummer:

070-2611505

E-post:

ulrika.goldkuhl@dev.bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen