Ansök
nu
Dela
tjänsten

Servicemarknadschef till Rejmes

Arbetsgivare:

Rejmes

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2022-05-30

Om företaget

Koncernen Tage Rejmes Bil AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo personbilar, lastvagnar och bussar, Renault personbilar och lätta transportbilar samt Dacia personbilar och lätta transportbilar. Sedan starten 1958 har vi utvecklats till att bli ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag.

Vi finns representerade med 24 anläggningar för försäljning och service på 15 orter i Östergötland, Närke, Västmanland, Södermanland och Småland. Verksamheten bedrivs i huvudsak i fem rörelsedrivande dotterbolag, två fastighetsbolag och ett moderbolag. Tillsammans bildar de Rejmes-koncernen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker nu en Servicemarknadschef  som är trygg, engagerad och tydlig i sitt ledarskap. Som Servicemarknadschef på Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar ansvarar du för marknadsföring av vår service- och reparationsverkstad, reservdelar och övriga servicemarknadstjänster vi erbjuder våra kunder.

Tjänsten innefattar förutom personalansvar för ca 40 medarbetare i Örebro, Lindesberg och Askersund, även samordning av gemensamma servicemarknadsaktiviteter tillsammans med Nyköping och Katrineholm.

Rollen kräver att du är insatt i och förstår våra kunders behov av snabba, effektiva och kvalitativa lösningar för att minimera deras stilleståndstider som service och reparationsarbeten ändå medför. Vi är erkänt duktiga på att leverera den service våra kunder efterfrågar.

I ditt ansvar ingår att hela tiden se till att medarbetarna har rätt förutsättningar för att utföra sina arbetsuppgifter på bästa sätt, med rätt utbildning och kompetens. Med ditt engagerade ledarskap skapar du en lika positiv och engagerad arbetsgrupp som kommer våra kunder till godo. Vi uppskattar din synlighet i vardagen, där du behöver ta tag i allt från det lilla till att skriva stora, omfattande avtal med våra kunder. Du arbetar med lönesättning, rekrytering av nya medarbetare, vilket innebär att du kommer arbeta mycket operativt själv med sk ”HR-frågor” med stöttning från vår centrala HR-funktion i Norrköping.

Parallellt med det dagliga, operativa arbetet har du många kundkontakter i både mindre till riktigt stora transportnäringar, vilket kräver stor flexibilitet och smidighet.

Din profil

Kommer du från transportbranschen eller åkeriverksamhet ser vi det som positivt, dock är dina tidigare ledarerfarenheter av största vikt för rollen som Servicemarknadschef hos oss på Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar.

Genom ditt trygga ledarskap kommunicerar du rakhet, ärlighet och tydlighet till dina medarbetare, vilket vi känner skapar ett stort förtroende åt båda håll.

Du ingår i bolagets ledningsgrupp, som består av VD, platschef i Katrineholm & Nyköping, ekonomichef samt försäljningschef. I ledningsgruppen diskuteras bland annat strategiska frågor såsom framtid, utmaningar och kundaktiviteter.

Låter det här intressant? Eller har du kanske frågor kring rollen, ring då till Rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-618 0675. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 30/5-22.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Rejmes

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2022-05-30

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kan komma att ske under ansökningstiden, så sök redan nu!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

019-12 60 49

E-post:

asa.quarfordt@dev.bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen