Ansök
nu
Dela
tjänsten

Säljare med stort driv och högt tempo

Arbetsgivare:

Systemtruckar

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2022-04-12

Om företaget

Systemtruckar, det stabila företaget som grundades redan på 70-talet. Vi har lång erfarenhet av maskiner och arbetar för ett hållbart arbetsliv. Service, flexibilitet, kvalitet och delaktighet är värdeorden som genomsyrar hela vår verksamhet. Systemtruckar erbjuder nya och begagnade maskiner och truckar i alla storlekar till försäljning och hyra över hela Sverige. Vi säljer reservdelar, utför service och reparationer vilket ökar livslängden på maskinerna och även bidrar till ökad säkerhet för förarna. Vi genomför även kontinuerligt truckutbildningar för företag och privatpersoner. Idag är vi ca 15 personer.

Läs mer om vår verksamhet på www.systemtruckar.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta positiva tillväxtresa. Är du en säljare som har erfarenhet från exempelvis maskinbranschen och som dessutom älskar att jobba med uppsökande försäljning? Då är du kanske den som vi söker!

Du bokar själv dina kundmöten, både hos befintliga kunder parallellt som du jobbar med nykundsbearbetning. Du utgår från vårt kontor, reser ut till våra kunder runt om i landet, med en radie på ca 20-25 mil från Örebro. Du är ute på kundbesök ca 3 dagar/ vecka, då får du även tid över för att skapa offerter mm samt planera din nästa veckas möten.

Du arbetar parallellt med vår andra säljare, Martin som också kommer att vara ett stort stöd för dig i början.

Vi på Systemtruckar är sk ”oberoende partners” till våra kunder, vi har flera olika välkända märken som vi representerar, vilket är en styrka och stark fördel.

Din profil

För att trivas hos oss behöver du liksom vi andra, vara prestigelös, hjälpsam och gilla att få möjligheten att vara delaktig i många saker som sker i företaget. Vi ställer oss bakom devisen ”laget före jaget” i alla avseenden, vilket vi även kräver av dig.

Du ska ha körkort, gilla tunga entreprenadmaskiner, ha ett tekniskt intresse, men framförallt uppskattar kundmöten där du ”knyter ihop säcken” och gör våra kunder nöjda och glada med den service vi kan erbjuda dem.

Känner Du dig taggad att anta utmaningen? Har du kanske funderingar, hör då av dig till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-618 0675. Ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast 12/4 2022.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Systemtruckar

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2022-04-12

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

019-12 60 49

E-post:

asa.quarfordt@dev.bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen