Ansök
nu
Dela
tjänsten

Marknadskoordinator till Örebrokontoret

Arbetsgivare:

Hörmann

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2022-05-20

Om företaget

Tyska Hörmann-koncernen är Europas ledande leverantör av portar, dörrar, karmar och drivenheter. Företaget grundades 1935. Idag har man 38 specialiserade fabriker i Europa, Nordamerika och Asien.

Hörmann Svenska AB som startades 1997 är ett helägt dotterbolag till Hörmann KG och har idag ca 130 anställda med en omsättning på 325 MSEK. På den svenska marknaden säljer man garageportar, entrédörrar, industriportar, dockningar, infartskontrollsystem, drivenheter och tillbehör till både konsumenter och B2B.

Bolaget är indelat i tre divisioner; Konsument, Industri och Service med försäljning genom ca 600 återförsäljare samt även direkt mot slutkunder på industrisidan. Det svenska huvudkontoret och centrallagret ligger i Örebro men man har också 7 regionkontor i Stockholm, Västerås, Malmö, Gävle, Linköping, Göteborg och Jönköping. Från regionkontoren arbetar man förutom med industriförsäljning också med montage och service.

Läs mer om oss på www.hoermann.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Nu när vår marknadskoordinator går på föräldraledighet behöver vi en vikarie!

Har du erfarenhet att arbeta med marknadsfrågor på ett relativt stort bolag? Vill du anta utmaningen att gå in som marknadskoordinator hos oss på Hörmann Svenska under ett år, med chans till förlängning?

Vi vill att du tidigare har arbetat med marknadsfrågor, att du har en högskole- alt en universitetsutbildning inom ekonomi med marknadsinriktning alt media och kommunikationsvetenskap. God ekonomisk förståelse, tidigare erfarenhet av att arbeta fram marknadsplaner och marknadsföringsbudget tillsammans med chefer är en merit. Du behöver också prata och skriva flytande engelska i vår koncern.

Du är den som håller kontakt med vår digitala marknadsbyrå, du beställer våra ”give-aways”, tryckt materiel samt våra profilprodukter. Du är vår representant i marknadsfrågor mot koncernen där regelbundna avstämningsmöten är en del av arbetsuppgifterna.

Andra arbetsuppgifter som ingår är att uppdatera texter på hemsidan, skriva interna och externa nyhetsbrev, samt ta fram press-releaser. Fota och filma för sociala medier samt ha kontakt med våra kunder och återförsäljare för att stötta dem i marknadsfrågor. Du arbetar med att hålla vårt CRM System, Lime, uppdaterat och ser till att inkomna försäljnings-”leads” kommer vidare till rätt person inom organisationen. Du ansvarar för att ta fram kampanjmaterial, och diverse annan information. Erfarenhet från video och fotoredigeringsprogram samt layoutprogrammet InDesign är meriterande.

Din profil

För att klara den här rollen behöver du vara strukturerad, social, noggrann och analytisk. Vi ser gärna att du kommer med idéer samt själv reflekterar och utvärderar ditt arbete. Du behöver ha ett par års erfarenhet med dig i bagaget för rollen som marknadskoordinator på Hörmann Svenska AB. Du rapporterar till VD.

Nyfiken?

Är det något du funderar över, så ring gärna till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070 -618 06 75. Din CV och ditt personliga brev vill vi ha snarast, dock senast den 20/5-22. Urval kan komma att påbörjas under ansökningsperioden.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Hörmann

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2022-05-20

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval sker löpande, sök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

019-12 60 49

E-post:

asa.quarfordt@dev.bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen