Ansök
nu
Dela
tjänsten

Kundcentermedarbetare till Savedesk

Arbetsgivare:

Bonnier News Locals

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2022-04-30

Om företaget

Som Nordens största medieföretag hjälper vi medborgare och organisationer att fungera i ett demokratiskt samhälle. Våra journalister rapporterar, granskar och berättar om vår tids frågor. Vi inspirerar och skapar affärer genom möten, produkter och tjänster. Bonnier News är Skandinaviens största aktör inom nyhetsmedia med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Bonnier Business Media och Bonnier News Lifestyle. Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många, totalt når vår journalistik över 5 miljoner läsare varje dag!

Bonnier News vision
Vi drivs av att stärka det fria ordet och bidra till ett demokratiskt, hållbart och inkluderande samhälle.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker nu kundcentermedarbetare till vår ”Savedesk” där arbetet består av att bemöta våra kunder på bästa möjliga sätt och hitta de bästa lösningarna för att kunderna ska önska stanna hos oss som prenumerant. Detta gör vi främst via inkommande samtal och mail, även en del utgående samtal kan förekomma.

Vi på Bonnier News Local strävar alltid efter att lösa kundens ärende vid första kontakten, vi vill ge en positiv kundupplevelse samt skapa ett mervärde för kunden och företaget. Det viktigaste för oss är att behålla långsiktiga kundrelationer och behålla hög kundnöjdhet.

Arbetstiden är dagtid, måndag - fredag. Arbetsplatsen ligger centralt i Örebro.

Din profil

Vi söker dig som trivs i en fartfylld miljö med mycket att göra. Du är social, noggrann och förstår att stort engagemang och ett gott bemötande är avgörande för att ha nöjda kunder och att behålla dem. Din arbetsmoral är hög och du har en positiv inställning och är lösningsorienterad. Att vara ansvarsfull och lyhörd för sin omgivning är en viktig egenskap för att trivas i gruppen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du kommer att få en gedigen utbildning kring företagets produkter och tjänster för att kunna bistå kunden på bästa sätt. Som person är du driven och har en utpräglad servicekänsla. Har du tidigare erfarenhet av försäljning så är det meriterande

Då du i tjänsten kommer hantera flera olika ärendehanteringssystem behöver du ha god datavana och behärska svenska språket väl i tal och skrift.

Tjänsten är till att börja med en bemanning via Best Bemanning & Rekrytering men kan leda till en anställning på Bonnier. För mer information är du välkommen att kontakta Ulrika Goldkuhl på telefon 019-12 60 01, ulrika.goldkuhl@dev.bestbemanning.nu.

Registrera din ansökan bestående av personligt brev samt din CV, dock senast den 30/4 2022. Urval kommer ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Bonnier News Locals

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2022-04-30

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Ulrika Goldkuhl

Telefonnummer:

019-12 60 0

E-post:

ulrika.goldkuhl@bestbemanning.se

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen