Ekonomiansvarig

Ansök
nu
Dela
tjänsten

Lönnbergs Måleri söker en driven ekonomiansvarig.

Arbetsgivare:

Lönnbergs Måleri

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2018-04-30

Om företaget

Lönnbergs Måleri AB grundades Januari 1998 av Robert Lönnberg och Sten Pettersson,

efter att Robert drivit enskilt bolag sedan februari 1997.

Idag bedriver Robert själv verksamheten utan Sten med ett djupt engagemang och stor yrkesstolthet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Är du genuint intresserad av ekonomi och vill jobba i ett företag med stark entreprenörsanda? Vill du jobba med helheten tillsammans med trevliga arbetskamrater på en härlig arbetsplats med stort fokus på bygg och fastighet? Vi söker nu en erfaren och driven ekonomiansvarig till vårt kontor i Eskilstuna, där du kommer att arbeta nära vår vd. Vi erbjuder en ombytlig vardag i en inspirerande miljö där du är delaktig i hela processen från start till mål.

I rollen som ekonomiansvarig kommer du att arbeta med löpande redovisning, avstämning och reskontrahantering. Du kommer att arbeta med kund och leverantörsreskontra, övergripande ansvar för löneadministration för såväl tjänstemän som kollektivanställda, inklusive pensioner och försäkringar. Ansvarig att göra månads-, årsbokslut och årsredovisningar för samtliga bolag. samprognos- och budgetarbete samt uppföljning av detta. Vidare arbetar du aktivt med att utveckla kommunikationen av ekonomisk information internt, med syfte att öka kunskapen och förståelsen hos organisations medarbetare kring vad som driver verksamheten och hur olika ekonomiska faktorer kan påverkas. Du kommer även att vara delaktig i att utveckla företagets olika ekonomiska processer, metoder och verktyg för att bidra till en organisation som ligger i framkant. Utöver detta kommer du även att stödja organisationen i olika projekt med administrativa arbetsuppgifter

Din profil

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom ekonomi med några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är en fördel om du tidigare arbetat självständigt på mindre eller större företag i bygg och/eller fastighetsbranschen Rollen innebär en hel del interna och externa kontakter så god kommunikativ förmåga i svenska är viktigt, i både tal och skrift. Vi arbetar främst i affärssystemet SPCS och Byggsam, varför tidigare erfarenhet av dessa system är meriterande.

Du som söker är en noggrann och strukturerad person som självständigt driver ditt arbete. Vi vill att du är flexibel, engagerad och prestigelös samt tar egna initiativ för att förbättra och effektivisera dina ansvarsområden. Vi tror också att du är en serviceinriktad och positiv person som trivs med utmaningar.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Lönnbergs Måleri

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2018-04-30

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Som VD ställer Robert höga krav på såväl sina anställda, som sig själv.
Medarbetarna är nyckelfaktorn för att säkerställa kvalité och en hög servicegrad.
Var och en i personalen är handplockade av Robert,

- Det gör att vi är ett bra team ihop och ett starkt företag.

Tillsammans är ett glatt gäng med gedigna yrkeskompetenser inom många områden.
Vi för måleriet framåt, både branschen och oss själva.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Fredrik Wahlqvist

Telefonnummer:

016-400 99 13

E-post:

fredrik.wahlqvist@dev.bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen