Ansök
nu
Dela
tjänsten

Vi söker en engagerad och självgående arbetsledare som brinner för att motivera andra.

Arbetsgivare:

Mikael Loods Åkeri AB

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-06-05

Om företaget

Med 25 års erfarenhet och ett stort kontaktnät kan vi vara flexibla och leverera god kvalitet. Vi har ett mycket bra logistiskt läge och ser våra kunder som samarbetspartners. Tillförlitlighet, trovärdighet, ärlighet och rättvisa – det är viktigt för oss.
Vi är ett åkeri med en historia som sträcker sig fyra generationer bakåt.
I begynnelsen startade förfäderna åkeriet med häst och vagn, i slutet av 1800- talet. Farfar Åke transporterade bland annat isblock från Mälaren till kylskåp. Detta var innan elektriciteten fanns.

Mikael Loods Åkeri AB startade år 1999 med fem bilar. Vi arbetar
med DHL, SKÅNSKA BYGGVAROR, FORIA samt ett växande antal egna kunder.

Kunderna ser vi som samarbetspartners och vi anpassar oss utifrån olika behov. Vi transporterar dagligen gods runtom i Sörmland och Västmanland och erbjuder tredjepartslogistik i ett eget lager med säkerhetsklass 3. Med hyrda lokaler inräknat har vi totalt runt 5 000 tillgängliga kvadratmeter, samt runt 30 bilar och 15 släp

Mikael Loods Åkeri AB är anslutna till TYA, TRANSPORTFACKENS YRKES- OCH ARBETSMILJÖNÄMND. Mikael är engagerad i regionala utbildningsrådet och är med och påverkar gymnasiala utbildningar och vuxenutbildningar för chaufförer. Åkeriet är även ansluten till SVERIGES ÅKERIFÖRETAG.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Arbetsuppgifter är bland annat:

Vi är ett mindre företag där alla hjälps åt med de arbetsuppgifter som verksamheten kräver. Du kan behöva lasta och lossa gods, därför är det viktigt att du har truckkort, CE samt lastmaskinskort.

Din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av arbetsledning, gärna på terminal och är van att hantera flera olika ärenden samtidigt. Du har en positiv människosyn, är strukturerad och serviceinriktad samt har lätt att ta beslut.

Du är tydlig i din kommunikation och är relationsskapande. Du har en vilja att arbeta i ett mindre företag med ständiga förändringar och delta i utvecklingen av verksamheten. Du är flexibel, självständig och van att arbeta under tidspress.

Du har gymnasial utbildning och har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och har en god IT-vana.

Det är meriterande om du har utbildning inom arbetsledning.

Tillträde snarast efter överenskommelse.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Mikael Loods Åkeri AB

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-06-05

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Ulrika Sörlisten

Telefonnummer:

070-691 10 37

E-post:

ulrika.sorlisten@dev.bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen