V. 3.0

Best utvecklar – får ny vd och styrelseordförande

Gasellföretag fyra år i rad, auktoriserat rekryterings-, coachnings- och bemanningsföretag samt högsta betyg inom coachning. Best Bemanning & Rekrytering har tiodubblat sin omsättning de senaste tio åren och fortsätter nu växa och utvecklas. I dag finns företaget på fyra orter och inom de närmsta åren planerar de för etableringar på ännu fler, numer med Fredrik Wahlqvist som vd. Tidigare vd:n Mårten Sporrong efterträder Bo Westberg som styrelseordförande i Bestbolagen.

Från ett litet kontor på 30 kvadratmeter till etablering i Eskilstuna, Västerås, Köping och Örebro har Best vuxit sedan starten. För cirka två år sedan förvärvade Best Örebroföretaget Personalpoolen som under förra året bytte namn för att också bli Best. Företaget planerar för utvecklingar och förbättringar med nya mål om affärsutvecklingar och nyetableringar. Här verkar Mårten Sporrong nu operativt i bolaget samtidigt som han tar över styrelseordförandeklubban från Bo Westberg som i stället greppar tag i golfklubborna och går i pension efter tio års trogen tjänst på Best.

Personligen har jag haft ett av världens roligaste jobb som mentor till Mårten och Fredrik – och som kollega med alla inom Bestkoncernen. Jag kommer fortsätta följa bolaget och bry mig om hur det går. Men i grunden är jag helt förvissad och trygg med att det inte finns några gränser för vad Best kan uppnå, tack vare den kraft och kompetens som finns inom koncernen, säger Bo.

– Vi förbättrar och utvecklar för att vi ska växa. Målsättningen för Best är och kommer fortsätta vara att hjälpa människor nå sina karriärsmål, berättar Mårten.

Vad gäller vd-posten tar nu Fredrik Wahlqvist stafettpinnen för att driva organisationen vidare. Fortsätta stärka Best inom bemanning, rekrytering och coachning. Med ett tydligt ledarskap och full support från organisationen ser framtiden lovande ut.

– Det är verkligen en ära att få chansen att driva företaget som jag och Mårten startade, gå vidare på en utstakad väg. Som att få vårdnaden över vår gemensamma bebis. Det är väldigt inspirerande och jag ser fram emot att etablera oss på nya marknader. Vi fortsätter vara en aktör att lita på inom alla områden. Helt enkelt vara best, avslutar Fredrik.

För mer information, kontakta: Fredrik Wahlqvist, delägare och vd, Best Bemanning & Rekrytering
Telefonnummer: 016-400 99 13
Mejladressfredrik.wahlqvist@dev.bestbemanning.nu

Best Bemanning & Rekrytering
Best Bemanning & Rekrytering har funnits på marknaden i över 12 år och matchar rätt medarbetare med företagens behov genom bemanning och rekrytering. Företaget är även ledande inom coachning, en tjänst som hjälper människor till jobb eller studier. I dag har Best drygt 400 anställda på fyra orter: Eskilstuna, Köping, Örebro och Västerås. Med god kännedom om lokala förutsättningar arbetar de ständigt mot målet att erbjuda god kvalitet via engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet. Ständigt vara best.