V. 3.0

Best Bemanning & Rekrytering stärker sin position i Örebroregionen

Best Bemanning & Rekrytering förvärvade vid årsskiftet den naturliga partnern Personalpoolen Mellansverige AB via sitt holdingbolag One Of The Best. På så vis stärker de sin position inom bemannings- och rekryteringsbranschen i Örebroregionen. – Planen är att förvalta allt som Personalpoolen är i dag, samtidigt som vi bidrar med våra styrkor framför allt inom bemanning på kollektivsidan. Vi kompletterar varandra bra, säger Mårten Sporrong, ägare och vd Best Bemanning & Rekrytering.

Best Bemanning & Rekrytering förvärvade Personalpoolen vid årsskiftet vilket stärker positionen i Närke. Förväntningarna är att bredda tjänsterna och bli en starkare leverantör av personaltjänster i Örebroregionen. De satsar ännu mer på rekryteringar – men även på att vara bäst på bemanning.

I dag omsätter Best Bemanning & Rekrytering drygt 125 miljoner årligen och Personalpoolen tolv miljoner. – Vi tillsätter Peter Bogdanov som jobbar utifrån The Best Way och känner vår verksamhet utan och innan vilket känns bra. Personalpoolen har funnits i 16 år och har ett stort nätverk. Vi känner delägarna sedan tidigare och personalsidan blir oförändrad, likaså företagsnamnet Personalpoolen blir kvar, förklarar Mårten Sporrong, ägare och vd Best Bemanning & Rekrytering. Den tidigare vd:n Agnetha Paulsson fortsätter verka inom företaget, nu som rekryteringskonsult. – Det känns som rätt tid att ta nästa steg och Personalpoolen lämnar med glädje över till Best Bemanning & Rekrytering som är ett större företag på flera orter, med större muskler och bredare portfölj. De har bra värdegrunder och Personalpoolen känner stort förtroende, säger Agnetha Paulsson.

För mer information, kontakta: Mårten Sporrong, ägare och vd, Best Bemanning & Rekrytering
Telefonnummer: 016-400 99 12
Mejladress: marten.sporrong@dev.bestbemanning.nu

Best Bemanning & Rekrytering
Best Bemanning & Rekrytering har funnits på marknaden i tio år och matchar rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov. I dag har de drygt 400 anställda på fyra orter: Eskilstuna, Köping, Örebro och Västerås. Med god kännedom om lokala förutsättningar arbetar de ständigt mot målet att erbjuda god kvalitet via engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Ladda ner

Pressrelease
Logotyp (Original)
Logotyp (Negativ)
Pressbild